(untitled) (BEOIBERISTIKA - Časopis za iberijske, latinoameričke i komparativne studije (ISSN: 2560-4163 Online), 2021)
U radu govorimo o servantističkom radu srpskog istoričara književnosti i komparatiste Milana Markovića. Marković je delovao između dva svetska rata, objavivši jednu Servantesovu biografiju u formi knjige i četiri teksta u periodici.